Cautare

4709 de rezultate pentru "accidente rutiere in sfantu gheorghe" (7.30 secunde)
Toate voturile valabil exprimate in cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, in cele 31 de circumscriptii electorale din judetul Constanta au fost numarate, ieri, de specialistii din cadrul Directiei de Statistica si de reprezentantii Biroului Electoral Judetean Constanta, iar la finalul calculelor facute, au fost desemnati si castigatorii.
Deputatii Daniela Buruiana Aprodu, Miron Mitrea si Ioan Turc si senatorii Corneliu Vadim Tudor, Vasile Blaga si Dorel Onaca sunt in topul parlamentarilor cu cea mai scazuta prezenta la sedintele de vot ale Parlamentului, potrivit unui studiu dat publicitatii, marti, de IPP.
Liderul interimar al PNL Gorj si-a "potolit" toti adversarii, iar Gheorghe Orzan, contracandidatul sau, aproape ca si-a cerut scuze ca s-a inscris in cursa impotriva celui supranumit "Sfantul" de la Pades, fiind pictat in biserica din comuna.
Gandul a transmis LIVE TEXT desfasurarea evenimentelor UPDATE 21:06 Gheorghe Falca: ... Numele domnului Ungureanu nu a fost in discutii, noi am discutat despre probleme partidului, nu despre probleme guvernamentale.
32 din 3 iulie 2012 pentru revocarea lui Gheorghe Iancu din functia de Avocat al Poporului.
Gheorghe Pop: "In 2004 am ramas acasa, desi am obtinut cel mai mare numar de voturi din judet" Senatorul Gheorghe Pop este candidatul Uniunii Social-Liberale pentru un nou mandat in Senatul Romaniei pe Colegiul nr.2 Jibou - Zalau.
Gheorghe Funar a fost ales presedinte al partidului Gheorghe Funar a fost ales presedinte al PRM, sambata, la Congresul partidului de la Alba Iulia, cu 530 de voturi din cele 667 valabil exprimate, in timp ce fostul lider al formatiunii Corneliu Vadim Tudor a fost exclus, prin vot deschis.
Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale va incuraja dezvoltarea fermelor fiind pregatit inca din trimestrul patru al acestui an sa finanteze proiecte in cadrul Programului "Fermierul ", a declarat ministrul Gheorghe Flutur.
Maestrul Tudor Gheorghe il sustine pe Victor Ponta la ALEGERILE PREZIDENTIALE 2014 Victor Ponta i-a transmis marti lui Tudor Gheorghe cuvinte de multumire dupa ce maestrul si-a aratat sustinerea in cursa prezidentiala si a spus ca l-a votat in primul tur al alegerilor.
Tipatul lui Tudor Gheorghe (Autor: Gabi Simon) Menestrelul Olteniei, rapsodul, cobzarul, actorul, poetul, romanticul, revoltatul Tudor Gheorghe a povestit pentru Q Magazine despre cum crede ca va rezista poporul roman. ... Tudor Gheorghe nu a schimbat niciodata macazul artistic.
L-am intalnit zilele trecute pe Gheorghe Florescu la magazinul sau, Delicatese Florescu, situat pe Strada Radu Cristian nr. 6, in apropiere de Piata Rosetti. ... De asemenea, avem si 15% reduceri la carti si CD-uri", ne-a spus Gheorghe Florescu.
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni. ... Astfel, judetul Arges va fi reprezentat in Parlament de noua deputati si patru senatori.
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
Rapid Giulesti (Bucuresti) Arbitru: Popa Catalin (Pitesti) / A1: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava), A2: Gheorghe Bogdan (Bucuresti) / Arbitru VAR: ... Bucsi Imre-Laszlo (Sfantu Gheorghe)
Junior - Safranko, Tudorie, Stefanescu Rezerve: Niczuly, Ipsas, Dimitrov, Ninaj, I. Gheorghe, Papa, Achahbar, Rondon, N. ... Bogdan Gheorghe (Bucuresti) / A2: ... Sepsi Arena, Sfantu Gheorghe
Gheorghe 54, Matei 69, 90, Tudorie 90+5 / Radescu 75 Echipele de start: ... Gheorghe - Rondon Rezerve: ... Sepsi Arena (Sfantu Gheorghe) Arbitru:
Popescu, Barbosa, Sali, I. Cojocaru ANTRENOR: Gheorghe Hagi CFR CLUJ (4-3-3): ... Bucsi Imre-Laszlo (Sfantu Gheorghe) / Arbitru VAR: ... Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava)
Conducerea directiei constantene a Arhivelor Nationale a tot atras atentia, in ultimii ani, asupra necesitatii atribuirii unui alt spatiu in care sa-si desfasoare activitatea si mai ales unde sa fie depozitate documentele aflate in grija institutiei.
Autoritatile romane vor sa dezvolte transporturile pe rauri, in contextul in care la nivel european este una dintre solutiile la presiunea crescanda exercitata de transporturile rutiere si feroviare, a declarat Traian Basescu, citat de Mediafax, la conferinta paneuropeana de transporturi pe cai navigabile interioare, desfasurata la Palatul Parlamentului.
Problema o constituie proasta amplasare a intrarii supermarketului, din cauza clientilor fiind provocate adevarate ambuteiaje rutiere. Pentru fluidizarea traficului in zona, s-a optat momentan pentru lungirea benzii de selectie catre stanga, urmand ca o solutie definitiva sa fie adoptata dupa efectuarea studiului de trafic de catre Primaria Constanta.
google-analytics.com